Loading...

De Opzet

De Marktwaarde is een winkel die u op weg helpt om artikelen een juiste plek te geven. U kunt hier nl. iets kopen of iets verkopen. Artikelen om te verkopen levert u zelf aan. Dit kunnen 2e hands, nieuwe of zelfgemaakte artikelen zijn. Het assortiment wisselt dus continu.

 

Voor de één is iets overbodig wat hij/zij graag wil verkopen, terwijl een ander er juist behoefte aan heeft. Of misschien heeft u thuis geen ruimte om iets te stallen en doet u dat via deze winkel.
Vaak willen mensen eerst iets van dichtbij bekijken of passen voordat ze wat kopen. Dat kan dus hier. Als u iets te koop aanbiedt, bepaalt u zelf de verkoopprijs.

 

Een ander aspect is dat alles hier onder 1 dak uitgestald word. Uw artikel is en blijft goed zichtbaar i.t.t. online advertentiesite’s. Dit verkoopt veel beter! Ook het aspect (milieu) bewust winkelen is een belangrijke reden om deze winkel op te zetten.

 

Maar wát is nou een goede prijs!

 

Doel

Het doel van deze winkel is: Samen voordelig uit, koper èn verkoper profiteren van elkaar!
Deze winkel onderscheidt zich in dit opzicht dus van de kringloopwinkels. Mensen kunnen d.m.v. verkoop zelf wat (terug)verdienen van hun eigen spullen en de volgende partij heeft een mooi product voor een nette prijs.